Het organisatiecomité bestaat hoofdzakelijk uit 4 personen en een heleboel vrijwilligers van Sportschool Tim Kool. Zonder alle hulp van de vrijwilligers zou de Holland Cup niet bestaan. Hieronder worden de leden uit het organisatiecomité en een paar prominente vrijwilligers voorgesteld.

Organisatiecomité

Tim Kool (V)
Beoefent al 27 jaar Taekwon-do en is de eigenaar van Sportschool Tim Kool en eind-verantwoordelijk voor alles wat er gebeurd. Dit betekend dat alles wat geregeld wordt eerst door zijn kritische en ervaren blik bekeken moet worden. Hierna wordt beslist of iets wel of niet goed is voor de Holland Cup.

 
Corine Kool (III)
Beoefent al 18 jaar Taekwon-do, is de zus van Tim Kool en is een organisatorisch talent. Bijna alles wat geregeld moet worden daar zit zij achteraan. Ook het contact met de deelnemende scholen gaat meestal via haar.

 
Rory de Vries (V)
Beoefent ook al 18 jaar Taekwon-do en is onze vertaler, grafisch ontwerper en degene die zijn ervaren mening over alles kan geven. Dit laatste is vooral belangrijk, omdat er zonder een ander licht ergens op te werpen, elk idee zomaar als goed wordt beschouwd. Naast de organisatie is Rory tevens de hoofdscheidsrechter.
 
 
Sonja Meijler (I)
Sonja is de Sportdata expert van het Holland Cup organisatie team. Zij weet alles van het de registratie tot het verwerken van de poules, van het gebruik van het systeem, tot troubleshooten. 
 

Natuurlijk zijn alle vrijwilligers belangrijk voor de Holland Cup. Zonder hun konden wij geen toernooi organiseren. Wij hopen dat jullie weten hoe blij we met alle hulp zijn van iedereen.