Campanile Hotel Delft

 

Campanile Hotel Delft ligt aan de A13. Met de bus en tram
is het hotel goed bereikbaar. Het hotel biedt uitstekende voorzieningen tegen een aantrekkelijke prijs, zoals functionele kamers en een prima restaurant. Opvallend is de zeer goede en vriendelijke service. Naast het hotel is een sport annex wellnesscentrum.

Campanile Hotel Delft ligt op loopafstand van een bus- en tramhalte. Per auto kan men via de nabijgelegen A13 het hotel makkelijk bereiken. Het hotel heeft een sfeervol restaurant en een bar. Tegenover het hotel is een indoor kartbaan en direct naast het hotel bevindt zich het Active Health Centre met fitness, sauna, aerobics en een Kids Playground. Achter het hotel ligt een golfbaan en recreatiegebied “het Delftse Hout”, via de nieuwe brug naast het hotel heeft u toegang tot “het Delftse Hout”. Dit natuurpark is zeer geschikt om te wandelen, hardlopen en/of fietsen.

Het personeel is bijzonder servicegericht; aan dit punt wordt in Campanile hotels veel aandacht besteed. Bij binnenkomst op de hotelkamer staat een uitnodigend blad met koffie, thee en koekjes klaar, dat iedere dag gratis wordt bijgevuld. De praktisch en comfortabel ingerichte hotelkamers beschikken over een badkamer met bad, douche, toilet en haardroger. Verder zijn de kamers voorzien van een televisie, telefoon, WiFi internet en airconditioning.

http://www.campanile-delft.nl

 


Westcord Hotel Delft

WestCord hotel Delft****  is de perfecte start voor uw bezoek of deelname aan de Holland Cup.

Wij zijn gelegen tussen en centrum van Delft en het natuurpark Delftse Hout en heeft 140 comfortabele kamers voorzien van badkamer, flatscreen, airco, koelkast, kluis en koffie & theefaciliteiten.

Een compleet en op unieke wijze ingericht hotel met faciliteiten die u zou verwachten bij een 4 sterren hotel. Op de begaande grond vind u onze bar en een sfeervol restaurant met open keuken, waar u geniet van internationaal georiënteerde gerechten. Na het eten kunt u ontspannen genieten van een lekker kopje koffie bij de openhaard in de lounge of bij mooi weer op 1 van onze terrassen.

Bent u nog niet uitgesport of heeft u er juist zin in gekregen tijdens de HollandCup? Bij ons kunt u op de 5de etage gebruik maken van de gym met desgewenst  aansluitend een ontspannen bezoek aan de sauna, wij bieden deze faciliteiten onze gasten gratis aan.

Het centrum is per voet goed te bereiken in 15 minuten maar wij verhuren ook fietsen en elektrische scooters, hiermee is de reistijd zo’n 5 minuten en zit u heerlijk op de Beestenmarkt!

Het hotel beschikt overigens over voldoende  gratis parkeergelegenheid, mocht u met de auto komen.

Wij bieden de bezoekers en deelnemers van de Holland Cup graag een gereduceerde kamerprijs aan. Neem contact met ons op via de telefoon of mail en vraag om dit tarief!!

Wij hopen u graag te mogen  ontvangen in WestCord Delft!

 

www.westcordhoteldelft.nl